Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τηγανίτες πικραλίδας

Η πικραλίδα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, ασβέστιο ,σίδηρο και πρωτεΐνες.

Τηγανίτες πικραλίδας

Μαζεύουμε τα κεφαλάκια από τις πικραλίδες και τις πλένουμε καλά με κρύο νερό.

Τις τυλίγουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ετοιμάζουμε χυλό με

αυγό

1 φλιτζάνι γάλα

1 φλιτζάνι αλεύρι

1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι ψιλό

λίγο πιπέρι

Βάζουμε τηγάνι με λάδι να κάψει.

Βουτάμε τα λουλούδια στο χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Νεκταρία Βλασση 
blogger - youtuber 
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ 
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείς να αφήσεις το σχόλιο η τις ερωτήσεις σου ΕΔΩ

Καλλιεργώ κήπο αρωματικών

Πως αποθηκεύουμε τα αυγά μας και πόσες μέρες διατηρούνται εντός η εκτός ψυγείου

Τα φρέσκα αυγά από τις κότες μας, διαφέρουν  κατά πολύ από τα αυγά του εμπορίου σε πολλά σημεία. Το βαθύ πορτοκαλί του κρόκου και οι διάφορε...

Μάθε πως...