Η πικραλίδα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, ασβέστιο ,σίδηρο και πρωτεΐνες.
Μαζεύουμε τα κεφαλάκια από τις πικραλίδες και τις πλένουμε καλά με κρύο νερό.
Τις τυλίγουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Ετοιμάζουμε χυλό με
1 αυγό
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι ψιλό
λίγο πιπέρι
Βάζουμε τηγάνι με λάδι να κάψει.
Βουτάμε τα λουλούδια στο χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Νεκταρία Βλασση
blogger - youtuber
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Μπορείς να αφήσεις το σχόλιο η τις ερωτήσεις σου ΕΔΩ